Smart Book - Sæt á 6 stk Dysterdragen

Varenr: 80170

DYSTERDRAGEN er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app.

I den tredje bog i Smart Book serien, er du en Sværdsvinger. Udstyret med det magiske sværd Rilgist og et skjold tager du på eventyr i Peasoup universet.

Du vælger din egen vej gennem historien, hvor den grumme Dysterdrage truer den lille landsby Tilfeldia, hvis den ikke får nok guld. Tag med i de dybe huler, bekæmp monstre og find spændende skatte. Som noget nyt har vi designet et sejt kampsystem der interagerer mellem bog og app.

Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre.

Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore.
954,00 DKK excl. moms
899,00 DKK excl. moms

Inkluderet i pakken

× 6
    DYSTERDRAGEN er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app.<BR><BR> I den tredje bog i Smart Book serien, er du en Sværdsvinger. Udstyret med det magiske sværd Rilgist og et skjold tager du på eventyr i Peasoup universet.<BR><BR> Du vælger din egen vej gennem historien, hvor den grumme Dysterdrage truer den lille landsby Tilfeldia, hvis den ikke får nok guld. Tag med i de dybe huler, bekæmp monstre og find spændende skatte. Som noget nyt har vi designet et sejt kampsystem der interagerer mellem bog og app. <BR><BR> Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre. <BR><BR> Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore.
159,00 DKK
Menu