Smart Book - Klassesæt á 20 stk Vælg imellem hele serien

Varenr: 80167

I dette klassesæt får du hele samlingen af vores smart books, hvor du selv er helten i en spændende ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app.

Vælg selv hvilken bøger der ønsker i sættet.

Du er helten i din egen fantasy-historie.

Undervejs skal du løse opgaver, fx logiske hovedbrud, samt løbende træffe valg. Vil du f.eks. gå op af trappen eller afvente. Vil du snakke med den ene eller den anden person?
Ud fra dine valg bliver du sendt videre til forskellige scenarier i bogen. Kapitlerne er nemlig ikke fortløbne eller kronologiske, men helt og aldeles afhængig af dine beslutninger.

3.180,00 DKK excl. moms
2.599,00 DKK excl. moms

Inkluderet i pakken

× 4
    ÆRKEMESTERTÅRNET er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app. <BR><BR> Her skal du hjælpe Mestrene i Magtens Cirkel med at bekæmpe Sjælemagien, som kontrolleres af Den onde troldmand Nexus.<BR><BR> Du er FørsteElev hos Ildmesteren og I er sammen taget til Ærkemestertårnet, for at tage kampen op mod Nexus. Undervejs i historien skal du samle magiske formularer og genstande, der kan hjælpe dig i denne kamp.<BR><BR> Ærkemestertårnet giver Nexus kontrol over magien, og du må derfor forsøge at ændre tårnets magiske symboler for at have en bedre chance mod Sjælemesteren. <BR><BR> Du møder sjove troldmænd og spændende udfordringer, der giver dig en helt ny og anderledes læseoplevelse.<BR><BR> Bogen henvender sig til 9+ læsere.<BR><BR> En gratis app “Ærkemestertårnet” medfølger og kan downloades fra Google Play eller Apple Store.
159,00 DKK
× 4
    DYSTERDRAGEN er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app.<BR><BR> I den tredje bog i Smart Book serien, er du en Sværdsvinger. Udstyret med det magiske sværd Rilgist og et skjold tager du på eventyr i Peasoup universet.<BR><BR> Du vælger din egen vej gennem historien, hvor den grumme Dysterdrage truer den lille landsby Tilfeldia, hvis den ikke får nok guld. Tag med i de dybe huler, bekæmp monstre og find spændende skatte. Som noget nyt har vi designet et sejt kampsystem der interagerer mellem bog og app. <BR><BR> Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre. <BR><BR> Der medfølger en gratis app, som kan downloades fra Google Play, eller Apples Appstore.
159,00 DKK
× 4
    ILDMESTEREN er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app. <BR><BR> I Ildmesteren er du hovedperson - en førsteelev hos Ildmesteren Asbetos på skolen for ildmagi. <BR><BR> Ildmesteren modtager et brev fra Luftmesteren Mistralius og du må afsted til Luftkastellet. På vejen derhen skal du både løse opgaver og træffe beslutninger. De beslutninger du træffer har indflydelse på, hvordan historien tager sig ud.<BR><BR> Med bogen følger en gratis app, og undervejs støder du på magiske symboler, som du kan scanne med din smartphone for at træffe valg og løse opgaver.<BR><BR>​ Bogen henvender sig til 8+ læsere. ​ En gratis app “Ildmesteren” medfølger og kan downloades fra Google Play eller App Store.
159,00 DKK
× 4
    En helt ny måde at læse på! Motiverende læsning for børn!<br><br> I denne Smart Book er du en Lurendrejer, der med snilde og behændighed skal finde ud af hvad der er galt i Udenby. Kludderkongen kontrollerer alle Udenbys borgere, og du er den eneste der kan gøre noget ved det. Snig dig rundt i Udenbys gader, eller tag på opdagelsen i de mørke kloakker under byen. Scan bogens billeder med din smartphone eller tablet, og løs de spændende opgaver eller kæmp mod seje modstandere. Bogen kan kun læses sammen med appen og man kan ikke bruge appen uden at læse bogen!<br><br> Bøgerne i serien er uafhængige, og den femte bog i Peasoup universet er skrevet til børn fra 9+
159,00 DKK
× 4
    VIDUNDERSVÆRDET er en Smart Book, som er en helt ny læseoplevelse med Augmented Reality og tilhørende gratis app. <BR><BR> I den fjerde bog i Smart Book serien er du en Sværdsvinger. Dit trofaste sværd går på tragisk vis i stykker, og nu er du på jagt efter det stærke sværd Vidundersværdet. <BR><BR> Undervejs i bogen må du dog kæmpe mod væsner, løse gåder og opgaver for at komme videre, og du får mulighed for at samle og bygge dit eget sværd til at kæmpe mod dine modstandere. <BR><BR> Bogen er en “du er helten”-bog, som betyder, du selv vælger, hvordan du læser kapitlerne i bogen. <BR><BR> Læseoplevelsen gøres digital med den tilhørende app “Vidundersværdet”, der kan downloades fra Google Play eller Apples Appstore.<BR><BR> Bogen henvender sig til 8-13 årige læsere og deres forældre. <BR><BR> Systemkrav.: iOS 13.0 for Apple Devices og Android 10 for at se appen på Google Play store.
159,00 DKK
Menu