Stor sensorisk pakke (1054 dele)

Varenr: 80134

Stor pakke med 1054 dele sensoriske former, tal, bogstaver og fisk og mange forskellige farver.

Kan bruges alene, eller med vores sansebrønd, sansebord og lysbord.
2.397,00 DKK excl. moms
1.599,00 DKK excl. moms

Inkluderet i pakken

× 1
    Klare firkantede brikker i 6 farver og 2 størrelser, leveres i en praktisk opbevaringskrukke. <br><br>Ideel til brug på et lyspanel til optælling, sortering, mønsterfremstilling og farvegenkendelsesaktiviteter. <br><br>Indeholder 100 x 25 mm og 200 x 19 mm brikker.
195,00 DKK
× 1
    Klare runde brikker i 6 farver og 2 størrelser, <br>leveres i en praktisk opbevaringskrukke.<br><br> Ideel til brug på et lyspanel til optælling, sortering, mønsterfremstilling og farvegenkendelsesaktiviteter.<br><br> Indeholder tællere på 200 x 25 mm og 300 x 19 mm.
220,00 DKK
× 1
    Et sæt á 26 små bogstaver ( ikke æøå), lavet af farverig akryl. Bogstaverne kommer i 6 farver, Ideel til brug på et lyspanel for at gøre bogstavgenkendelse interessant og spændende.<br> Bogstaverne kommer med et 2,5 mm hul ved det øverste balancepunkt, så de kan spændes op mod et vindue eller udendørs for at skabe fascinerende farveglitterskygger.
199,00 DKK
× 1
    Et sæt á 26 små bogstaver med glimmer ( ikke æøå), lavet af farverig akryl. Bogstaverne kommer i 7 farver, med vokalerne i turkis. Ideel til brug på et lyspanel for at gøre bogstavgenkendelse interessant og spændende.<br> Bogstaverne kommer med et 2,5 mm hul ved det øverste balancepunkt, så de kan spændes op mod et vindue eller udendørs for at skabe fascinerende farveglitterskygger.
170,00 DKK
× 1
    Regnbuefarvede tællefisk med tallene 0-20 på den ene side og deres tilsvarende prikker på den anden.<br>Ideel til at lære at tælle (prikkerne er grupperet til logisk læring), til at forbinde tal med mængder, til farvegenkendelse og til sanseleg. <br><br> Den taktile squashy fisk indeholder gel-lignende perler i 7 krystalklare regnbuefarver, med en løkke øverst til at hænge på en snor eller med pløkker. <br><br>Fiskene har en overbevisende tekstur, der inviterer til sensorisk udforskning og kan have en beroligende effekt, når perlerne flyttes rundt, de kan også fryses for at tilføje endnu et niveau af sensorisk opdagelse.
499,00 DKK
× 1
    Geometriske former med glitter i 7 farver. Hver farve repræsenterer 3 forskellige 2D-former. <br>De er den ideelle ressource til at lære om formnavne og matematiske termer såsom side, punkt, kurve, inderside, flad, solid, vinkel og symmetri.<br><br> Formerne er lavet af 3 mm akryl, de kan bruges på et lys panel, og hver enkelt kommer med et 2,5 mm hul ved det øverste balancepunkt, så de kan spændes op mod et vindue eller udendørs for at skabe fascinerende farveformskygger.
350,00 DKK
× 1
    Lavet af blød silikone består disse realistiske forbindende mennesker af 6 familier med 6 familiemedlemmer - hver lavet af en anden gennemsigtig farve (gør hver karakter helt forskellig fra de andre), som kan forbindes med deres hænder. Karakterer inkluderer bedstefar og bedstemor, mor og far og pige og dreng. Støbt med realistiske træk og i proportioner kan de bruges på tværs af læseplanen.<br><br> Perfekt til lysbord eller lyspanel.
199,00 DKK
× 1
    36 store og 72 små taktile muslingeskaller i 2 størrelser og 6 farver med 6 forskellige taktile overflader. <br><br> Børn vil elske at røre ved og føle disse skaller, beskrive forskellene og lighederne samt opdage de farver og farveblandingsmuligheder, de giver. Ideel til at undervise i tidlige talbegreber såsom sortering, matchning, sammenligning, sekventering, mønstre og optælling
350,00 DKK
× 1
    Et sæt med 14 numre 0-9 lavet af farverig 3 mm akryl. Sættet indeholder to stilarter af tallene 4 og 7, med yderligere 1 og 0. De er ideelle til brug på et lyspanel for at fremme talgenkendelse. Tallene kommer med et 2,5 mm hul ved det øverste balancepunkt, så de kan spændes op mod et vindue eller udendørs for at skabe fascinerende farveskygger.
95,00 DKK
× 1
    Et sæt med 14 numre 0-9 lavet af farverig 3 mm akryl med glitter. Sættet indeholder to stilarter af tallene 4 og 7, med yderligere 1 og 0. De er ideelle til brug på et lyspanel for at fremme talgenkendelse. Tallene kommer med et 2,5 mm hul ved det øverste balancepunkt, så de kan spændes op mod et vindue eller udendørs for at skabe fascinerende farveglitterskygger.
120,00 DKK
Menu